0747.899.423
Despre noi

Despre AD Quadrum

01

De ce AD Quadrum?

Birou individual de arhitectura Razvan Popescu

Oferim servicii de proiectare complete si colaboram cu o echipa larga de specialisti din alte domenii (instalatii, structura, topometristi etc.) pentru a va putea furniza servicii de calitate intr-un timp record.

Acordam o atentie sporita cerintelor dvs. pentru a putea obtine o varianta optima (pret-calitate).

Fiecare proiect este unic, nu ne ocupam de constructii "tip", adeseori intalnite pe internet. Consideram ca este gresita o astfel de abordare, datorita faptului ca fiecare constructie trebuie sa fie unica, adaptata unui anumit beneficiar (stil de viata, cerinte functionale, numar persoane etc.) si unui anumit teren (localizare, orientari cardinale, accese, relatii in vecinatati etc.)

Dorim sa va oferim solutii viabile, adaptate la prezent, printr-o arhitectura moderna, armonioasa si vie.


Servicii de proiectare si avizare - Arhitectura / Structura / Instalatii / Expertize tehnice / Autorizari ISU / DALI / SF etc.

02

Statistici

Pornim de la ideea ca orice proiect constituie o noua provocare pe care o vom trata cu seriozitate, creativitate si cu o buna comunicare intre toate persoanele implicate in procesul creativ. Pentru noi nu exista cuvantul "nu", cautam mereu solutii si suntem informati cu ultimele legi si norme in vigoare pentru a putea depasi orice obstacole.

Proiectare

Arhitectura

Design

03

Echipa AD Quadrum

04

Ce spun clientii

Mihai Butnaru

"Un arhitect talentat, fiind o placere de a lucra impreuna. Lucreaza in colaborare cu alti specialisti si consultanti, pentru a se asigura ca toate cerintele, programul si obiectivele clientului sunt atinse. Am fost impresionat de rezultatele proiectului si in special de atentia oferita detaliilor, consecinta fiind in final un proiect frumos, conturat printr-o pasiune catre o arhitectura a frumosului."

Investitor Privat

Letitia Miron

"Cu siguranta il vom recomanda pe dn-ul arhitect Popescu Razvan, intrucat am colaborat pe deplin in procesul creativ, fiind multumiti de designul acestora si de profesionalismul oferit, chiar si in circumstante grele - unde atitudinea sa a fost exemplara."

Manager Invatamant

Ciprian Graur

"Tineri dar minunanti! Mereu am fost impresionat de design-ul inedit, de rezultatele deosebite si de raspunsul prompt oferit. Am legat adevarate prietenii si voi recomanda serviciile cu caldura la toti prietenii si colaboratorii."

Patron, ClinicaGSM.ro

Alexandra + Emilian Feraru

"O colaborare profesionala - rapiditate, spontaneitate, creativitate - pentru ca o imagine unica si gandita conteaza foarte mult. Recomandam cu incredere!"

Management arhivistic + Makeup artist
05
Prezentare video
click
pentru play

Ce inseamna AD Quadrum?

AD Quadrum este o denumire polisemica, in primul "Quadrum" (lat.) semnifica conceptul de spatiu, spatiu construit, piata, loc public, implicit arhitectura. In al doilea rand, AD poate fi considerat atat cu rol prepozitional "spre" (lat.), spre arhitectura, spre spatiul construit, cat si ca "arhitectura si design"


Consideram ca o arhitectura si un design inedit - pot constitui o mare diferenta. In concluzie, prin Adquadrum - Studio de arhitectura si design, dorim sa cuprindem orice aspect referitor la arhitectura si artele vizuale - aspect - spatiu construit - arhitectura - design interior si exterior - identitate vizuala si sa tratam orice proiect cu perseverenta, promptitudine, unicitate, calitate superioara.

Va invitam sa urmariti scurta prezentare video alaturata

; ;